Aksu’da seçimin kazananı İsa Yıldırım oldu

Aksu’da Belediye Başkanlığı seçiminin kazananı CHP’li İsa Yıldırım oldu. İsa Yıldırım tüm vatandaşlara teşekkür ederken, partililer davul zurnayla kutlama yaptı. Yıldırım, seçim gecesi tüm sandıkları dolaşarak oy sayımını dikkatle takip etti.

01 Nisan 2024 Pazartesi 16:02
Aksu’da seçimin kazananı İsa Yıldırım oldu

Haber Merkezi- 

Aksu seçimini yaptı ve CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’a görev verdi. Yüzde 54’ün üzerinde oy alarak en yakın rakibi Cumhur İttifakının adayı Av. Durmuş Kaan Şahin’e 9 bin 298 oy farkla geride bırakan İsa Yıldırım, “ Vatandaş tercihini yaptı ve bize bu görevi tekrardan layık gördü. Şimdi iş zamanı, el ele vererek, Aksu’ya hak ettiği en güzel yatırımlara kavuşturmanın zamanı geldi” dedi.

Aksu, beş yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticisini belirlemek için sandık başına gitti. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından oy sayım sürecine geçildi. Aksu Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı İsa Yıldırım kazandı. CHP’li Yıldırım 24 bin 646 oy alırken, rakibi Durmuş Kaan Şahin ise 15,348 oy da kaldı.

İsa Yıldırım seçim gecesi CHP Parti binasında sonuçları takip ederken canlı yayınımıza bağlanarak şunları söyledi: “Sayımlar hemen hemen bitti. Muhittin başkanımız yaklaşık 10 bin farkla Aksu’da önde. Bizim tahminlerimiz doğrultusunda sonuçlar geliyor. Yüzde 60 yüzde 70 oranla seçimi bitireceğiz. Çok büyük fark var. Burada Aksu şu mesajı verdi. Artık parti olayı bitmiştir. Bize her kesimden oy geldi. AK partiliden, İYİ Partiliden, MHP’li den oylar geldi. Seçim sonuçlarında payı olan Genel Başkanımız Özgür Özel’e, il başkanımıza, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Son bir ay sokak sokak, ev eve gezdik. 2 saat uykuyla çok çalıştık. Sabahlara kadar ev ziyaretlerimiz oldu. İsa Yıldırımla Aksu hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Oy veren vermeyen herkesi kucaklayan belediye olacağız. Destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ederiz. Ekonomik durum insanları etkiledi. Ak partiye vatandaş mesaj verdi. Dersini alsın düşüncesi var. AK Parti’ye ciddi anlamda ekonomik kriz tepkisi var.”

Cumhur İttifakı Adayı Av. Durmuş Kaan Şahin ise sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:

TEŞEKKÜR ve TEBRİK

"Memleketimize samimice hizmet etmek için bir yola çıkıp Aksu'lu hemşehrimiz için ateşten gömlek giymeye talip olmuştuk. 53 gün boyunca Aksu'muza dair hayallerimizi, yapmak istediklerimizi ve ilçemizi getirmek istediğimiz noktayı konuştuk. Hiçbir rakibimizi rencide etmeden saygı ve tüm samimiyetimizle seçim çalışmalarımızı yürütmeye çalıştık.

Seçim çalışmalarımızda büyük bir özveri ile çalışıp bizlere destek olan Ak Parti ve MHP Teşkilatlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Meclis Üyesi Adaylarımıza, Kadın Kolları Başkanlarımıza, Gençlerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Görevlilerimize ve hiçbir görevi olmaksızın gönüllü olarak çalışıp bizleri destekleyen dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Bizler üzerimize düşeni büyük bir özveri ile yaptık. Neticesinde Milletimiz bir karar verdi.

Seçimde 2019 yerel seçim sonuçları oranında bir oy aldık. Ancak bu oy göreve gelmemiz için yeterli olmadı. Bizlere inanıp güvenerek oy veren hemşerilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Farklı farklı sebeplerden oy vermeyen hemşerilerimize de teşekkür ediyor, görüşlerine saygı duyuyoruz.

Gelinen noktada Aksulu hemşerilerimiz bir karar vermiştir. Milletimizin vermiş olduğu karar her zaman başımızın üstündedir ve biz bu karara her zaman saygı duyacağız.

Belediye Başkanı olarak seçilen İsa Yıldırım ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz.

Aksu'muza ve Antalya'mıza hayırlı olsun inşallah."

Son Güncelleme: 01.04.2024 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.