Tütüncü, çocuklarla duvarları boyadı

KEPEZ Belediyesi'ne bağlı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin öğrencileri, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile duvarları boyadı.

06 Ekim 2016 Perşembe 13:54
Tütüncü, çocuklarla duvarları boyadı
Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin Özgürlük Mahallesi'ndeki ikinci şubesinin öğrencileri, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte duvarları renklendirdi. Dokuma bölgesindeki Özgülük Mahallesi'nde hizmete giren kreşte, Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ile öğrencileri tarafından el sanatları programı uygulandı. Program kapsamında Başkan Tütüncü ve öğrenciler, kreşin duvarlarına sevilen çizgi film karakterlerini çizerek boyadı.

Çocukların özgür sanat ruhlarını geliştirirlerken hoşça vakit geçirmeleri için duvarları boyadıklarını anlatan Başkan Hakan Tütüncü, “Bu görev bize mutluluk veriyor. Çocukların her açıdan mutlu oldukları bir şehri meydana getirebilmek en önemli görevlerimizden biri oldu. Daha güzel şubeler açılışlarımızda yine hep beraber olacağız. Çocuklarımıza çok önemli kazanımlar sağlamaya çalışırken, çalışan anne ve babalara kaliteyi ucuza bulabildikleri bu mekanları daha da arttıracağız" dedi.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kreşin iki şubesi bulunduğunu kaydetti. Sınıfların 20 öğrenci kapasilteli olduğunu, 36- 72 aylık 160 çocuğun eğitim aldığını kaydeden Başkan Tütüncü, "Kreşte, 8 öğretmen görev yapıyor. İngilizce, değerler eğitimi, spor, drama gibi alanlarda eğitimi veriliyor. Sinema salonu mevcut. Kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı veriliyor. Yiyecekler kreşlerin kendi mutfaklarında hazırlanıyor" diye konuştu.
Başkan Tütüncü, 2017 yılında üçüncü şubeyi açmayı planladıklarını da duyurdu. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.