Eğri Göl'ü temizlediler

Antalyalı doğaseverler tarafından oluşturulan Göç Yolu Yolcuları, insan eliyle kirletilen doğal güzellikleri temizleme çalışmalarına hız verdi.

11 Eylül 2014 Perşembe 10:10
Eğri Göl'ü temizlediler
Toros Dağları'nın ortasında bulunan 2350 metre yükseklikteki Eğri Göl'e giden 40 doğasever, gölün çevresini titizlikle temizledi. Göl kenarı ve çayırda yapılan temizliğe köylüler de destek verdi. Yaz aylarında yaylacılara, koyun, keçi, yaban atlarına hayat veren Eğri Göl ve çevresinin insan eliyle oldukça fazla kirletildiğini belirten Göç Yolu Yolcuları Kurucusu Ali Çetin, "Biz dağları, vadileri, akarsuları, pınarları ve gölleri tanıdıkça seviniyor, mutlu oluyoruz. Ama bu doğa harikalarının yok olduğunu, duyarsızlığı gördükçe çok üzülüyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 11.09.2014 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.