AK Parti İl kongresi takvimi belli oldu

19 İlçede kongrelerini tamamlayan AK Parti’de İl kongresi takvimi belli oldu. Genel Merkez tarafından belirlenen takvime göre Antalya İl kongresi 10 Martta, Meltemde bulunan 10 bin kişilik kapalı Antalya Spor salonunda yapılacağı ifade edildi. 

12 Şubat 2018 Pazartesi 14:04
AK Parti İl kongresi takvimi belli oldu

Genel Merkez tarafından ülke genelinde tüm teşkilatlarda 4 Temmuz 2017 tarihinde kongre startını veren AK Parti’nin Antalya İl Kongresi takvimi de belli oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Genel Merkezin Antalya İl kongresi için belirlediği takvimin 10 Mart olduğunu ifade etti.  Kongrenin Meltem Mahallesi’nde bulunan 10 kişilik kapalı Antalya Spor Salonu’nda gerçekleşeceğinin altını çizen Sümer, kongreye katılmaları için tüm vatandaşlara açık davette bulundu. Sümer,  birlik ve beraberlik içerisinde kongre sürecinin tamamlanacağına da vurgu yaptı.  Öt yandan Aksu’dan da 22 delege oy kullanacak.

Son Güncelleme: 12.02.2018 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.