'Anadolu'nun Sesi' konseri

KONYAALTI Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosu, Anadolu'nun Sesi Konseri'yle Antalyalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

24 Ocak 2017 Salı 13:24
'Anadolu'nun Sesi' konseri
Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda sahne alan THM Korosu, Anadolu'nun Sesi Konseri'yle muhteşem bir müzik dinletisi sundu. Koro şefi Ali Bedel'in yönetiminde yurdun değişik yörelerinden solo türkü ve oyun havalarının seslendirildiği konserde, sanatçılara zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti. Solist Mustafa Ilgın, Aysun Kaçar, Semiye Öztürk ve Sedat Korkmaz koro eşliğinde seslendirdikleri türkülerle alkışlandı.

İlk olarak Kırşehir yöresine ait olan 'Karanfil suyu neyler' türküsüyle başlayan konser, Mustafa Ilgın'ın solo seslendirdiği Ağrı yöresine ait 'Konma bülbül konma' türküsüyle devam etti. THM Korosu, 'Arabamın isbiti', 'Ardıçtandır kuyuların kovası', 'Atladım girdim bağa', 'Evlerinin önü iğde' gib farklı yörelere ait 15 türkü seslendirdi. 2 saat süren konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.