Sağanak sonrası evde mahsur kalan 4 köpek iş makinesiyle kurtarıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde etkili olan sağanak sonrası etrafı sularla çevrilmiş bir evdeki 4 köpeği vatandaşlar iş makinesi yardımıyla kurtardı.

24 Ocak 2026 Cumartesi 17:55
 Sağanak sonrası evde mahsur kalan 4 köpek iş makinesiyle kurtarıldı

Mehmet Demirci
ANTALYA (İHA) -
Serik ilçesine bağlı Kayaburnu Mahallesinde sağanak yağışın ardından portakal bahçesi içinde bulunan bir ev sular altında kaldı. Evde mahsur kalan 4 köpeğin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine getirilen iş makinası sayesinde köpekler güvenli şekilde bulundukları yerden kurtarıldı. Köpekler, sağlık durumları kontrol edildikten sonra Selman Sarı isimli vatandaş tarafından beslendi.
Kurtarmaya yardımcı da olan Sarı, köpeklerin durumunun iyi olduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Son Güncelleme: 24.01.2026 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.