MEST'in özel kursiyerlerinden Keloğlan oyunu

Oyunda, Keloğlan'ı, Mehmet Nuri Karakuyu, Alicengiz'i; Bilgehan Yüksek, padişahı; Ökkeş Söylemez canlandıracak.

14 Mart 2016 Pazartesi 11:34
MEST'in özel kursiyerlerinden Keloğlan oyunu
MURATPAŞA Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları Merkezi (MEST) Uygulamalı Tiyatro Kursu'na devam eden kursiyerler, down sendromlu Arda Arık ve Tuna Ertuna'nın da rol alacağı 'Keloğlan Alicengiz'e Karşı' çocuk oyunuyla sahneye çıkmaya hazırlanıyor



Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı Tiyatro Kursuna devam eden kursiyerler, eğitmenleri Erhan Kargın yönetiminde, Talat Turhan Türkeli'nin yazdığı 'Keloğlan Alicengiz'e Karşı' adlı çocuk oyununun hazırlıklarına başladı. Oyunda, down sendromlu Arda Arık ve Tuna Ertuna'nın yanı sıra İpek Ok, Serpil Arık, Nermin Albayrak ve Fatma Zeynep Dülgeroğlu rol alıyor.

Oyunun yönetmen yardımcılığını kursiyerlerden Belkıs Ayas üstlenirken, down sendromlu Tuna Ertuna gitarıyla Keloğlan şarkısını söyleyecek. Oyunda, Keloğlan'ı, Mehmet Nuri Karakuyu, Alicengiz'i; Bilgehan Yüksek, padişahı; Ökkeş Söylemez canlandıracak. Aslı Arık ise anlatılıcılığını üstlendiği oyunun müziklerine de kemanıyla hayat verecek.

Son Güncelleme: 14.03.2016 11:40
Anahtar Kelimeler:
Antalya Tiyatro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gizem Kacar 2017-04-17 23:20:11


Çok iyi bir takımsınız