'Coronatufan' piyasaya çıktı

ANTALYALI şair-yazar Gonca Aydemir'in 9 ülkeden şairlerin koronavirüsle ilgili yazdıkları şiirlerden oluşturduğu 'Koronatufan Şiirleri Seçkisi' adlı kitabı çıktı.

04 Ağustos 2020 Salı 09:44
'Coronatufan' piyasaya çıktı

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

Sahil Yayınevi'nin imtiyaz sahibi şair-yazar Gonca Aydemir, Türkiye, Almanya, İsveç, Fransa, Azerbaycan, Nahçıvan, Bulgaristan, Kıbrıs ve Kazakistan'daki 150 şair ile sosyal medya üzerinden iletişim kurmuş, dünyayı saran, ülkemizde de çok sayıda kişinin ölümüne neden olan 'koronavirüs' salgını ile ilgili yazılan şiirleri bir araya getirmişti.

Gonca Aydemir, 'KoronatuFan Şiirleri Seçkisi' adlı kitabını sosyal medya üzerinden talep eden şiir severlere imzalamaya başladı. Aydemir, önümüzdeki günlerde de imza günü düzenleyerek kitabını okurlarıyla buluşturacak. Kitap, D&R ve birçok kitap evlerinin raflarına da girdi.



Gonca Aydemir, kitapta koronavirüs şiirlerinin yer aldığını, salgında yaşanan hikâyelerin şairler tarafından şiirleştirildiğini, şiirlerin her mısrasının duygu yüklü olduğu kadar uyarıların da bulunduğunu anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DR Abdullah Anter 2023-08-24 18:43:10

bu kitabı nasıl elde ederiz?