'Cebimdeki Deniz Kabukları' sanatseverleri bekliyor

- RESİM öğretmeni ve ressam Şeymanur Sarıkaya, 'Cebimdeki Deniz Kabukları' adlı ikinci kişisel sergisini Antalya Müzesi Salonu'nda açtı.

04 Eylül 2019 Çarşamba 12:52
'Cebimdeki Deniz Kabukları' sanatseverleri bekliyor

Sarıkaya ikinci sergisini açtı

Şeymanur Sarıkaya'nın sergisinin açılışına Kepez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Etem Çarkçı, meslektaşları ve sanatçı dostları katıldı. Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi'nde resim öğretmeni olarak çalışan Şeymanur Sarıkaya'nın sergisinde yağlı boya, sulu boya, kuru boya, seramik, akrilik ve rapido kalem çalışmalarından oluşan 49 eseri yer aldı. Sarıkaya'nın sergisi 15 Eylül akşamına kadar açık kalacak.

Şeymanur Sarıkaya, "Sergimdeki eserlerimde deniz altındaki balıkların, kabuklu deniz canlılarının özel yaşam öykülerini anlatmaya çalıştım. Seramik çalışmalarımda deniz mercanlarını anlattım. Bazı deniz canlılarını özel yaşam öyküleriyle anlattım. İstanbul'da açtığım ilk sergimin ardından ikinci sergimi, Antalya tarihinin, kültürünün sergilendiği Antalya Müzesi'nde açmaktan mutluyum. Müzenin tarihi dokusuna sanat kültürü kattığımı düşünüyorum" dedi.

Kepez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Etem Çarkçı da "Kurumumuzda görev yapan bir arkadaşımızın, göz kamaştıran tablolarla bir sergi açması kurumumuzun onuru ve başarısıdır. Herkesin bu sergiyi görmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.