Serikli kızların büyük başarısı

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol İl Grup müsabakalarında Serik Bankoğlu Ortaokulu yarı finale yükseldi.

05 Mart 2016 Cumartesi 12:00
Serikli kızların büyük başarısı


 Yıldız Kızlar Futbol İl Grup müsabakalarında mücadele eden Serik Bankoğlu Ortaokulu, Habibler Ortaokulu'nu 5-2, Turgut Reis Ortaokulu'nu 3-0 ve Konyaaltı Ortaokulu'nu 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Okulun beden eğitimi öğretmenleri Talha Tosun ve Hüseyin Kotonak, turnuvada güzel sonuçlar elde ederek yarı finale yükseldiklerini kaydetti.


Başarıdan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını, bu başarının bir tesadüfü olmadığını ve kolay elde edilmediğini anlatan Talha Tosun, yenilikçi anlayışla kız futbol takımı kurduklarını, disiplinli ve özverili çalışmaların, takım olabilmenin bir sonucu olduğunu ifade etti.


Okul Müdürü Hüseyin Püseli ise spor ve kültürel faaliyetlerin hem öğrencileri derslerinde daha başarılı kıldığını hem de kötü alışkanlıklardan koruduğunu söyledi. İmkanlar dahilinde sporun her alanında var olmak istediklerini ifade eden Püseli, Antalya'da ilk dört takım arasına kalmayı başardıklarından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 05.03.2016 12:03
Anahtar Kelimeler:
Kızların Sporla Ilgisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.