Ronaldo'nun sevgilisi İrina geliyor

Antalya Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk'ı ağırlayacak.

03 Nisan 2014 Perşembe 12:41
Ronaldo'nun sevgilisi İrina geliyor
Dosso Dossi Fashion Show, 5-11 Haziran tarihleri arasında Antalya'da 18'incisini düzenleyeceği etkinlikle yine adından bahsettirecek
Antalya'da önceki dönemlerde Adriana Lima, Isabeli Fontana, Erin Heatherton ve Miranda Kerr gibi isimleri ülkemizde podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez dünyanın en gözde top modeli seçilen ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk'ı ağırlayacak.



Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, 5-11 Haziran tarihleri arasında Antalya'da 18'incisini düzenleyeceği etkinlikle yine adından bahsettirecek. Müşterilerinin büyük bölümünü oluşturan Rus konukların yoğun isteği üzerine bu organizasyonda ünlü Rus top model Irina Shayk ile anlaşan firma yetkilileri, sürprizlerle dolu unutulmaz bir şova imza atacaklarını belirtti.



Antalya Expo Center'da 6 Haziran'da düzenlenecek defileye baş manken olarak çıkacak Irina Shayk, 4 elbise sunacak. Türkiye'de 3 gün geçirecek olan Shayk, Antalya'dan ülkesine dönecek.

Son Güncelleme: 03.04.2014 13:43
Anahtar Kelimeler:
Antalya Dosso Dossi Fashion
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.