Eğitim-Sen'den 15'inci sergi

EĞİTİM ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Antalya Şubesi'nin geleneksel 15'inci Plastik Sanatlar Sergisi Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde açıldı.

03 Mart 2016 Perşembe 10:35
Eğitim-Sen'den 15'inci sergi

 'Kadın' ve 'Doğa' konulu resim sergisinde ilk, ortaokul ve liselerde görev yapan ve emekli resim öğretmenlerinin yaptığı eser yer aldı. Serginin açılış kurdelesini Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve Eğitim- Sen Antalya Şubesi Başkanı Kadir Öztürk birlikte kesti. Öztürk, sendikanın üyelerinin haklarını aramanın yanında kültür-sanat etkinliklerine önem verdiğini belirterek, "Geleneksel sergimizin 15'ncisi gerçekleştirmenin mutluluğunu bugün hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı Kaçmaz ise Muratpaşa Belediyesi'nin 'Her Yerde Sanat Var' sloganıyla Muratpaşa İlçesi'ni kültür-sanat şehrine dönüştürebilmek için yoğun çaba gösterdiğini, sanat merkezlerinin sayısının artırıldığını belirtti.

24 öğretmenin eserleriyle destek verdiği 'Kadın' ve 'Doğa' konulu sergide, yağlıboya, akrilik boya, suluboya ve karakalem çalışmalarından oluşan resimler, çamurun şekillendirildiği dekoratif süs eşyaları sanatseverlerden tam not aldı.

Son Güncelleme: 03.03.2016 10:47
Anahtar Kelimeler:
Antalya Eğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.