Vali Türker, Organize Sanayi'de

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde yılın ilk toplantısına Vali Muammer Türker başkanlık yaptı.

09 Şubat 2016 Salı 15:30
Vali Türker, Organize Sanayi'de
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti, 2016 yılının ilk toplantısını Vali Muammer Türker başkanlığında hizmet binasında gerçekleştirdi.

Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, müteşebbis heyet üyeleri, Yönetim Kurulu Danışması Mustafa İssi ve Bölge Müdürü İlhan Metin'in de hazır bulunduğu hizmet binasında gerçekleşen toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü.



Toplantı kapsamında, ocak ayı içerisinde hayata geçirilen iş ve işlemler hakkında Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından Vali Türker'e bilgi verildi. Toplantıda bölgenin aralık ayı mizanı da görüşülürken 2 firmanı devir talebi, 2 firmanın satış talebi, 2 firmanın tahsis iptali talebi, 2 firmanın nevi değişikliği talebi, 1 firmanın unvan değişikliği talebi görüşülüp karara bağlandı.

Vali Muammer Türker, Müteşebbis Heyet Toplantısı'nın ardından Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ile birlikte bölgede faaliyet gösteren Atılgan Tekstil İhracat İthalat firmasının da ziyaret ederek firma sahibi İmran Atılgan'dan üretim ve tesis hakkında bilgi aldı. 

Son Güncelleme: 09.02.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.