“Marka olmanın yolu disiplinli çalışmaktan geçer”

​​​​​​​Özgür Hafriyat olarak gösterdiği başarıyı Antalya Biriketçiler Nalburiyeciler İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı olarak taçlandıran Özgür Bucaklı  gazetemize değerlendirmelerde bulunarak “Marka olmanın yolu disiplinli çalışmaktan geçer” ilkesiyle hareket ettiklerini söyledi.

18 Temmuz 2023 Salı 17:04
“Marka olmanın yolu disiplinli çalışmaktan geçer”

Sistemli Çalışma

Geçtiğimiz Şubat Ayı içerisinde AESOB kongre salonunda gerçekleştirilen Antalya Biriketçiler Nalburiyeciler İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası genel kurulunda, 241 oy alarak odanın yeni başkanı seçilen Özgür Bucaklı, kendi işinde gösterdiği; özen, iş ahlakı ve titizliği oda başkanı olarak aynı düzende devam ettirdiğini belirtti. Bucaklı, “Sistemli çalışmak birinci ilkemiz. Bizim sektörümüz de buna çok önem verilir. Odamız uzun yıllardır kurumsal bir kimliği gururla taşıyor. Oda kaydı bulunan her üyemiz işini ciddiye alarak hareket etmektedir” dedi.

Büyük ve Başarılı Aile

Antalya Biriketçiler Nalburiyeciler İnşaat Malzemeleri Ve Hafriyatçılar Odası Başkanı olarak üyeleriyle birlikte ekip halinde, alınan her kararda beraber hareket ettiklerini kaydeden Bucaklı şu ifadelerde bulundu: “Biz büyük bir aileyiz. Ailemizin her ferdinin başarılı olması bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Başarı çıtamızı her zaman yüksek tutmaya gayret gösterdik. Çıtayı düşürmeden çok daha yükseklere taşıyacağımızdan eminiz.”

Omuz omuza daha güçlü temsil

Göreve geldiği ilk günden oda olarak sosyal aktivitelere de zaman ayırdıklarını ifade eden Bucaklı , “Geleneksel hale gelen her birimiz için değerli olduğunu düşündüğümüz günlerimizi, oda olarak geniş katılımlı organizasyonlarla yerine getirmeye çalışıyoruz. Üyelerimizin her türlü merasimlerinde yanlarında yer alıyoruz. Omuz omuza birlikte daha güçlü büyüyerek ve büyüterek aldığımız bu bayrağı gururla taşıyıp vakti zamanı geldiğinde ise onurla teslim etmek istiyoruz.” 

Son Güncelleme: 18.07.2023 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.