Kooperatif Başkanı Cesur: Verdiğimiz kredilerden hiçbir takibimiz yok

SERİK ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cesur, "Kurulduğumuzda ilk limitimiz 40 bin liraydı. Şimdi 100 bin lira oldu. Verdiğimiz kredilerden hiçbir takibimiz yok" dedi.

13 Şubat 2016 Cumartesi 15:43
Kooperatif Başkanı Cesur: Verdiğimiz kredilerden hiçbir takibimiz yok


Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 2015 yılı mali genel kurulu, belediye düğün salonunda yapıldı. Genel kurula Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, eski Başkan Mehmet Habalı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler katıldı. Genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı Mehmet Cesur, 2012 yılında kurulan kooperatifin bugüne kadar 400'e yakın ortağı olduğunu belirterek, "Bu ortaklarımıza dağıtığımız kredi tutarı 17 milyon lirayı buldu. Kurulduğumuzda ilk limitimiz 40 bin liraydı. Şimdi 100 bin lira oldu. Verdiğimiz kredilerden hiçbir takibimiz yok. Bu sizlerin kooperatifimize sahip çıktığının bir göstergesidir. Sizlerden aldığımız destekle daha da güçleniyoruz" diye konuştu.



Serik'te iki kooperatifin hizmet verdiğini aktaran Mehmet Cesur, "İki kooperatif de sizlerindir. Biz buralara sizlerin sayesinde geldik. Sizler olmasanız, biz olamayız. İsteyen istediği kooperatiften kredi çekebilir" dedi.


Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da "Esnafımız için elimizden gelen çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Elektrik kesintileri ile ilgili yoğun çaba sarf ediyoruz. Bölgemize turist getirmek için MENA Ülkeleri ile geçtiğimiz hafta bir zirve yaptık. Esnaf, sanatkar ve halkımız için güzel ve yaşanabilir bir Serik için mücadele ediyoruz" diye konuştu.


Konuşmaların ardından divan oluşturuldu, yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları, 2015 yılı bilançosu ve gelir- gider tablosu okunarak oybirliğiyle kabul edildi.

 

Son Güncelleme: 13.02.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.