İş dünyası Vali'yle buluştu

Antalya Valisi Muammer Türker, yeni ANSİAD yönetimine hayırlı olsun diyerek, başarı dileklerinde bulundu.

08 Şubat 2016 Pazartesi 15:17
İş dünyası Vali'yle buluştu

 ANTALYA Valisi Muammer Türker, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan ve yeni yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Muammer Türker, yeni yönetime hayırlı olsun diyerek, başarı dileklerinde bulundu. İş dünyasının örgütlülüğünün önemine değinen Vali Türker, "Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Seslerin daha iyi duyulması ve yapılan işlerin daha büyük sinerjiyle yapılması bakımından önemlidir. ANSİAD bu anlamda ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu olması dolayısıyla lokomotif özelliği taşıyor" dedi.

ANSİAD'ın birlikte çalışma kültürünün takdire şayan olduğunu vurgulayan Vali Türker, "Sosyal sorumluluk projeleri bizim milli manevi değerlerimizden beslenen, iş insanlarına öteden beri ailelerinden aktarılan bir kültür. Bu kültürümüzün yaşaması bakımından da bu birlikteliklere değer veriyoruz. Yapacağınız faaliyetlerde sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili bir ileri aşamaya gitmek hem ANSİAD'ın görünür olması hem ANSİAD üyelerinin manevi kişisel tatminleri bakımından büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Vali Türker'e teşekkür ederek yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştıran Başkan Erdoğan da 160 üyesi bulunan ANSİAD hakkında bilgi vererek her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 08.02.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.