Dedeman Misafirperverliği yeniden Antalya'da

Dedeman Hotels & Resorts International, “Herkesin Dedeman”ı olma vizyonu ile aralıksız sunduğu hizmet kalitesini, 11 yıl aradan sonra yeniden Antalya’ya taşıdı. Antalya’nın doğası, tarihi ve huzur dolu atmosferiyle dikkat çeken bölgesi Olimpos’ta yer alan Dedeman Olympos Health Resort, 17-18 Mayıs’ta gerçekleştirilen görkemli açılış etkinliği ile kapılarını açarak, 2024 yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

22 Mayıs 2024 Çarşamba 22:14
Dedeman Misafirperverliği yeniden Antalya'da

Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International misafirperverliği ve tecrübesiyle işletilecek otel, markanın 4. resort oteli unvanını da taşıyarak, büyüme stratejisinde oldukça önemli bir yer tutacak.

Dedeman Olympos Health Resort açılış törenine Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ile Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve otelin mülk sahibi Ramazan Başak’ın yanı sıra; markanın iş ortağı konumundaki Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri, Türkiye genelindeki Dedeman satış ekipleri, otel genel müdürleri ve genel merkez yöneticileri katıldı.

Dedeman’ın Resort Tecrübesi, ‘Efsane Geri Döndü’ Dedirtecek

Yemyeşil Beydağları’na yaslanan konumu, Likya Antik Kenti’nin izlerini taşıyan kültür mirası ören yeri ve mavinin her tonunu barındıran koyları ile Olimpos, tarih ve doğayı bir araya getirerek tatilcilerin gözdesi bir konumda bulunuyor.

Dedeman’ın deniz ve güneş odaklı tatil odağındaki gücünü bir kez daha ortaya koyacak olan Dedeman Olympos Health Resort; Antalya Kemer-Kumluca mevkiinde, Olympos Antik Kenti'ne 7, Kemer şehir merkezine 40, Antalya şehir merkezine 87 ve Antalya Havalimanı'na 99 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Resort Turizminin Kapsamını Genişletiyor

Değişik büyüklükteki geniş süit odaları ve villa seçenekleriyle farklı konaklama beklentilerine yanıt veren otel, sağlık hizmetlerini de içine alan çok yönlü bir konsept sunarak, yurt içi ve yurt dışından misafirlerine Dedeman misafirperverliğini yaşatıyor.

Resort turizmine eğlence ve sağlık odaklı yeni bir yaklaşım kazandıran Dedeman Olympos Health Resort; villa seçenekleri dahil 10 farklı tipte 202 oda, 800 yatak kapasitesine sahip. 3’ü alakart olmak üzere 4 restoranı, 24 saat hizmet veren Myra Lounge’ı, Lymra Pool Bar, Colosseum Bar, Simena Snack Bar’ı, Solyma Corner alanları bulunduran tesis; Türk hamamı, saunası ve SPA merkezi ile misafirlerinin tüm beklentilerine hitap eden bir tatil deneyimi sunuyor.

Pavilyon konsepti ile sıra dışı bir tatil atmosferi sunan Dedeman Olympos Health Resort, 40 bin metrekarelik geniş alana yayılan spor ve eğlence merkezi, minik misafirleri ağırlayacak Oly Kids Club’ın yanı sıra bünyesinde yer alan kliniğinde çeşitli sağlık hizmetleri de verecek.

Hande Kazanova ile Astroloji Söyleşisi Açılışa Renk Kattı

Çok sayıda davetlinin katıldığı Dedeman Olympos Health Resort açılış etkinliği kapsamında, 17 Mayıs Cuma akşamı ünlü astrolog Hande Kazanova ile keyifli bir astroloji söyleşisi gerçekleştirildi. 18 Mayıs Cumartesi günü ise acenteler, tüm otel satış ekipleri ve iş ortakları için Olympos bölgesinin muhteşem koylarından bir rota oluşturularak tekne turu yapıldı. Mavinin her tonunun deneyimlendiği bu keyifli gezi, yaza merhaba niteliğinde bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Aynı günün akşamında ise açılış kurdele kesiminin ardından Dedeman şeflerinin imzası niteliğini taşıyan tariflerinden oluşan akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde devam eden etkinlik, ardından DJ performansı ile davetlilerine dans ve eğlence dolu bir deneyim sundu.

Son Güncelleme: 22.05.2024 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.