Vali Öztürk'ten tarihi ve turistik mekanlara ziyaret

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Alanya ziyaretinde resmi temaslarının ardından, ilçenin tarihi ve kültürel merkezlerini de gezerek yerinde bilgi aldı.

06 Eylül 2013 Cuma 11:24
Vali Öztürk'ten tarihi ve turistik mekanlara ziyaret
İlk olarak Kaymakamlık makamında okul protokolü imzalayan Vali Öztürk, daha sonra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) belediye başkanları, kurum amirleri, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Öztürk, resmi ziyaretlerinin ardından Alanya Kalesi'ni gezerek, Alanya Müze Müdürü Seher Türkmen'den restorasyon çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Vali Öztürk, kalede 'adam atacağı' denilen denize doğru uzantının üstünden Cilvarda Burnu ile Damlataş ve Kleopatra plajlarını izledi.

Restore edilen tarihi Alanya evlerinden Ömürlü-Kemal Atlı Evi, Akşabe Sultan Türbesi ile Ehmedek, Kızılkule ve Tersane'yi de gezen Vali Öztürk, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'ndan kültürel çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Sebahattin Öztürk, daha sonra Alanya Kaymakamlığı'nın desteğiyle ziyarete açılan Demirtaş Beldesi'ndeki Sapadere Kanyonu'nu, Alanya Karadenizliler Derneği'ni ve Türkler Beldesi'ndeki aromatik Cennet Vadisi'ni ziyaret etti. 

Son Güncelleme: 06.09.2013 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.