Ramazan çocuklarla daha güzel

MURATPAŞA Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Ümit Uysal, vatandaşlar bir araya geldi, çocuklarla vakit geçirdi.

16 Haziran 2016 Perşembe 12:05
Ramazan çocuklarla daha güzel
 Muratpaşa Belediyesi'nin her gün bir bölgede kurduğu iftar sofrası ve geleneksel Ramazan eğlenceleri vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor. Etkinliklerde çocuklar için, geleneksel Ramazan eğlenceleri de düzenleniyor. Çocuklar, meddah ve Karagöz-Hacivat gösterileriyle eğleniyor.

'BAŞKAN AMCA' İLE FOTOĞRAF

Kendileri için hazırlanan özel oyunlarla gönüllerince eğlenen çocuklar, 'Başkan Amca' diye hitap ettikleri Belediye Başkanı Ümit Uysal'a da sevgi gösterilerinde bulundu. Çocuklar, kendileri ile tek tek ilgilenen Başkan Uysal'la hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların isteklerini geri çevirmeyen Başkan Uysal, "Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz" dedi.

AYNI ŞEHİRDE YAŞAMANIN ANLAMI

Dutlubahçe Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında, vatandaşlara seslenen Başkan Ümit Uysal, "Aynı şehirde yaşamanın anlamı, tasada, sevinçte, varlıkta, yoklukta, iyi günde, kötü günde beraber olabilmek. Bizler, Mevlana'nın, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, bu güzel vatanı bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocukları, torunlarıyız" dedi.

Son Güncelleme: 16.06.2016 12:06
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.