Öğrenciler pratik yaptı

Kepez Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanı öğrencileri, girişimcilik ve özgüven çalışmasını hasta çocuklar için hazırladıkları animasyon gösterisi ile gözler önüne serdi.

30 Nisan 2015 Perşembe 11:43
Öğrenciler pratik yaptı

Nisan ayı ders konusu olarak işledikleri değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirdikleri girişimcilik ve özgüven çalışmasını pratiğe döken Kepez Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Antalya Devlet Hastanesi, Perge Kadın Doğum Çocuk Hastanesi'nde düzenlenen 23 Nisan partisinde tam not aldı. Şarkıları ve danslarıyla çocuklara unutulmaz saatler yaşatan öğrenciler, değerler eğitimi kapsamında girişimcilik ve özgüven konusunu uygulama şansı yakaladı. Alan şefleri Feride Dilek Güner'in eşlik ettiği öğrencilere, okul müdür yardımcısı Hatice Koçoğlu da destek verdi. Rengarenk kostümler içinde hasta çocuklara eğlenceli anlar yaşatan öğrenciler, etkinlik çalışmalarına devam edecekler.
 

Son Güncelleme: 30.04.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.