Muratpaşa'da bayram coşkusu

MURATPAŞA Belediyesi'nin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için düzenlediği özel etkinlikler sürüyor.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:40
Muratpaşa'da bayram coşkusu
Muratpaşa Belediyesi, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda 'Atam İzindeyiz' squash turnuvası düzenlendi. Yurt genelinden katılımın olduğu squash turnuvasının yanında TED Antalya Koleji işbirliğiyle bisiklet ve uçurtma şenliği de gerçekleştirdi. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası önünden start alan bisiklet etkinliği, Falez 2 Park'ta noktalandı. Bisiklet etkinliğinin ardından Uçurtma Şenliği ve kermesi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Uysal, bisiklet etkinliğine katılan tüm küçük sporcuları şampiyon ilan etti. 



'İYİLİKTEN GÜZELLİKTEN YANAYIZ'



Küçük bisikletçileri, Falez 2 Park'ta karşılayan ve hepsini tek tek kutlayan Başkan Ümit Uysal, "Biz iyilikten, güzellikten, sevgiden, saygıdan, paylaşmaktan, çocuklarımıza bu değerleri öğreten ve bu değerleri daha taşıma konusunda bir enerji taşıyan insanlarız" dedi.





Son Güncelleme: 23.05.2016 15:43
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.