Metruk binaya uyuşturucu operasyonu

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde polisin metruk binaya yaptığı operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

03 Kasım 2017 Cuma 10:42
Metruk binaya uyuşturucu operasyonu

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çakal Deresi mevkiinde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Metruk binaya yapılan operasyonda A.Ü., E.M. ve O.K.Y.'nin üzerlerinde ve bulundukları odada arama yapıldı. Aramalarda daralı ağırlığı 8 gram ve 0,26 gram olan ayrı ayrı kağıda sarılı vaziyette eroin, makas, 2 kullanılmış şırınga, 2 teneke kutu altlığı, 1 paket açık limon tuzu ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 120 TL ele geçirildi. Yapılan incelemede Manavgat'ta dilencilik yaptığı bilinen şüphelilerden E.M.'nin 100 TL karşılığında Ş.M.Ö. adlı kişiye uyuşturucu madde sattığı anlaşılırken, Ş.M.Ö de polisin operasyonunda yakalandı.

Ş.M.Ö. ve O.K.Y. hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve uyuşturucu madde ticareti' suçlarından adli işlem yapılırken, E.M. ile A.Ü. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Son Güncelleme: 03.11.2017 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.