Etiler'de hüzünlü iftar

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Etiler Mahallesi'nde kurulan iftar programına katılan vatandaşlar, şehitler için dua etti.

25 Haziran 2016 Cumartesi 12:02
Etiler'de hüzünlü iftar
 Etiler Mahallesi'nde, Muratpaşa Belediyesi'nce kurulan iftar sofrasında gelen 6 güvenlik görevlisinin şehit haberi büyük hüzün yarattı. Etiler Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk'le birlikte sıraya girerek yemek alan Belediye Başkanı Ümit Uysal, şehitler için duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Uysal, "Çok üzgünüz. Bugün de şehitlerimiz var. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İstiyoruz ki; dünyanın hiçbir yerinde savaşlar olmasın, insan insana kıymasın, herkes sevgiyi, saygıyı, kardeşliği, bir somun ekmeği paylaşır gibi paylaşsın" dedi.


ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ MİRAS

"Bu güzel gönül sofrasına oturduğunuz, iftarı, sevgiyi, saygıyı ve hürmeti paylaştığınız için teşekkür ediyorum" diyen Başkan Uysal, "Muratpaşa'mızda, aynı asfalt, yol ve park yapar, konteynerlerimizi yeraltına alır gibi, dostluk, sevgi, kardeşlik, dayanışma inşa etmeye, yanınızda olmaya, darda olana el uzatmaya, altta kalanın canı çıkmasın, komşusu açken tok yatan bizden değildir demeye önem veriyoruz. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras; bu şehirde üreteceğimiz, sevgidir, saygıdır" dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2016 12:03
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.