Çocukların 'baloncu dedesi'

ANTALYA'da oturan Musa Ekşi (55), tekerlekli sandalyesine bağladığı onlarca uçan balonu sahilde satarak geçimini sağlıyor. Büyük ilgi gören Ekşi'ye çocuklar 'baloncu dede' diyor.

12 Mart 2019 Salı 14:08
Çocukların 'baloncu dedesi'



Sahil Antalya Yaşam Parkı'nda tekerlekli sandalyesine bağladığı renkli balonlarıyla çocukların ilgi odağı olan Musa Ekşi, geçimini sattığı balonlardan sağlıyor. Helyum gazıyla doldurduğu onlarca balonla her gün sahile gelen Ekşi'yi gören çocuklar, 'baloncu dede' diyerek yanına geliyor. Sattığı balonlardan elde ettiği gelirle bir çocuğuna ve eşine bakan Musa Ekşi, çocukların 'baloncu dede' yakıştırmasından memnun olduğunu söyledi. Özellikle kız çocuklarının balonlara büyük ilgi duyduğunu anlatan Musa Ekşi, "Tekerlekli sandalyeyi ve engelimi kendime bir yük olarak görmedim. Yaşamak için mücadele etmeye devam ediyorum. Mücadele edersek yaşarız" dedi.

Ekşi, günde ortalama 10 balon sattığını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Çocukların Baloncu Dedesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.