Aksu'da Tek Kurşun ve Trap Yarışmasının 10.su yapıldı

Aksu Avcılar Derneğinin düzenlediği 10. Tek Kurşun ve Trap yarışması Aksu At Çayırı mevkiinde gerçekleşti. Avcıları ve atıcıları bir araya getiren ve şenlik havasında geçen yarışmaya 500 atıcı katıldı ve 52 kişiye ödülleri törenle verildi.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 13:43
Aksu'da Tek Kurşun ve Trap Yarışmasının 10.su yapıldı

Aksu Avcılar Derneğinin düzenlediği 10. Tek Kurşun ve Trap yarışmasına Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya, AK Parti Meclis üyesi İbrahim Köseoğlu, MHP ilçe Başkanı Hasan Efe Üstün ve yönetimi, MHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ali Alpay Bilge, MHP Meclis Üyesi Kemal Kara, CHP Mali ve İdari işlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Alkan, İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve Yönetimi, Alaylı Mahalle Muhtarı Süleyman Cihangir Yılmaz, Murtuna Mahalle Muhtarı Bekir Doğan, Konak Mahalle Muhtarı Durali Çakmak ve bir çok sayıda avcı katılım sağladı.

52 avcı ve atıcıya ödül 

Avcıları ve atıcıları bir araya getirerek şenlik havasında geleneksel 10.Ödüllü Atış Yarışması düzenlediklerini belirten Aksu Avcılar Derneği Başkanı Erdem Şimşek, “Bu etkinliğimizi 10 yıldan bu yana düzenli olarak yapıyoruz. Her yıl katılımcı sayımız giderek artıyor. Bu yılda çok güzel katılımcılarımız oldu. Bütün kategoriler toplamında 500 atıcı yarışıyor. Kategoriler bazında da 100-150 kişi olarak katılıyor.3 kategorimiz var. Tek Kurşun Amatör ve Prof, Tavşan 35metre, Usta ve Amatör Trap Kategorilerimiz var. Bu kategorilerde yarışan atıcılarımızın puan derecelerine ödüllerini vereceğiz. Yarışmayı kazanan atıcılarımıza güzel firma markalı 10 silah, birkaç tane tabanca, Kadın katılımcılarımız için tek kurşun bayan kategorisi var. Kadın katılımcılarımızı arttırmak için onlara özel beyaz eşya ödüllerimiz var. Bu ödülleri 10 amatör ve 10 Profesyonel kadın atıcılarımıza ödül vereceğiz. Bu ödüllerin yanında elektrikli su ısıtıcılarımız, vantilatör, fırın, mini bar buzdolabı ve buna benzer çok sayıda ödüllerimiz var. Yaklaşık 52 kişiye ödül vereceğiz. Teşekkür plaketleri ile birlikte toplamda 100 kişiye ödül vereceğiz” dedi.

Asıl amaçlarının farklı il ve ilçelerden gelen avcı ve atıcıları bir araya getirerek muhabbet eşliğinde tanışıp, kaynaşarak şenlik havasında bir gün geçirmek olduğunu kaydeden Şimşek, yönetim üyeleri; Ahmet Genç, Ali Alpay Bilge, Özgür Bulut, Nazif Sarı, Emrah Ekinci, Hasan Baştürk’e katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yarışmaya; Isparta, Mersin, Konya, Afyon, Elmalı, Korkuteli, Serik, Manavgat, Döşemealtı il ve ilçelerinden avcı ve atıcıların katıldığını belirtti.

Şimşek ayrıca, “Tek Kurşun ve Trap Yarışmasın da etkinliğe sponsor olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kırbıyık Holding Şahin Harun Kırbıyık, Saniye Şimşek Av Bayi, Akyalı Yapı Hafriyat Ferdi ve Mustafa Akyalı, Tyhpoon İbrahim ve Mustafa Özerbaş, Aktaş Silah Sanayi Ömer Aktaş, Lazer Silah Sanayi Hasan Arıtaş, Bora Barak Silah Sanayi Nevzat Demir, Eşrefoğlu Silah Sanayi Hüseyin Say, Husan Silah Sanayi Erol Uğur, Maestro Silah Sanayi İsmail Sarınay, Başkan Yapı Malzemeleri Mevlüt Gök, Mardan Sigorta Uğur Erke, Emin Av Malzemeleri Veli Balıklı, Öztürk Mermer Kazım Öztürk, Asa Mermer Ltd. Şti. Veysel Yılmaz,Doğal Mermer Granit Hasan Hüseyin Yılmaz, Tokay Taş Mermer Ltd. Şti İbrahim Yeşilpınar, Dekart Mermer İbrahim Sarıcaoğlu, 87 Akcan Tarım Nevzat Akcan, 66 Kayalar Ramazan ve Kerim Kaya, 100Eco Tarım Hasret Aydın , Lux Elıt Travel Fatih Çelik  etkinlikte destek olan bütün sponsorlarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.05.2022 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.