Çağrı merkezi işletmecisine silahlı saldırı sonrası kaçış kamerada 

ANTALYA'da, çağrı merkezi işleten G.G., sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. G.G. ile aralarında para anlaşmazlığı olduğu belirtilen şüphelinin, elinde tabancayla kaçma anı ise kameraya yansıdı.

05 Haziran 2021 Cumartesi 14:00
Çağrı merkezi işletmecisine silahlı saldırı sonrası kaçış kamerada 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

Olay, sabah saatlerinde, Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi 262 Sokak'ta meydana geldi. Çağrı merkezi işleten G.G., kaldırımda yürürken, aralarında para anlaşmazlığı olduğu öne sürülen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan, G.G.'ye tabancayla 3 el ateş etti. Mermilerden kendisini koruyup, yaralanmayan ve şok yaşayan G.G., polis çağırdı. İhbarla gelen ekipler, aldıkları bilgiler doğrultusunda bölgede çalışma başlattı. Elinde tabancayla olay sonrası kaçma anı güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıyan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.