Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

İl Başkanıyla görüştü, partisinde kalmaya karar verdi

SİYASET

CHP Aksu’da hareketli saatler yaşanıyor. Sabah saatlerinde partisinden istifa eden CHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Mehmet Coşkun, İl Başkanı Nail Kamacı ile yaptığı görüşmenin ardından istifasını geri çektiğini açıkladı.
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın CHP’den istifasının ardından, sabah saatlerinde 7 CHP’li Aksu Belediye Meclis Üyesi de partilerinden istifa ettiklerini duyurmuştu. Bu isimler arasında Mehmet Coşkun da yer alıyordu.
İstifa sürecinde CHP İl Binası'na giden Coşkun, İl Başkanı Nail Kamacı ile görüştü. Görüşmenin ardından kararından vazgeçen Coşkun, CHP'de kalmaya devam edeceğini belirtti.

Aksu Belediye Meclis Üyesi Mehmet Coşkun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“CHP İl Başkanı Nail Kamacı ile bir görüşme gerçekleştirdim. Süreçle ilgili rahatsızlıklarımı dile getirdim ve istifa etmeyi düşündüğümü kendisine ilettim. Ancak Aksu’nun menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimi, ilçemiz yararına alınacak kararlara olumlu; aksi yöndeki kararlara ise olumsuz oy kullanacağımı belirttim. Sayın Kamacı da bu yaklaşımımı kabul etti. Bu nedenle istifa kararımı geri çektim.”

Bu gelişmeyle birlikte, CHP’den istifa eden meclis üyesi sayısı 6’ya düştü.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.