Giderayak hakkında bir şeyler yazmayayım, diyordum... Bir devir kapandı, başka bir devir başladı; herkes kendi hataları ile tarihteki yerini alsın, diye düşünüyordum.
Gelin görün ki öyle olmadı, kendisi çıktı ve “Alın ben buradayım ve beni yeniden yazın” diye bas bas bağırdı.

Kimden mi söz ediyorum? İsa Yıldırım’dan elbette!
Yüzlerce Aksulunun hınca hınç doldurduğu belediye önündeki meydana kurulan kürsüye sen çık ve devir teslim törenine hiç yakışmayacak bir konuşma yap...
Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ak Parti’li Halil Şahin’e görevi teslim etmesi esnasında kendisinden bir konuşma yapması istenen BBP’li eski Başkan İsa Yıldırım ne dedi biliyor musunuz? Aynen şu cümleyi sarf etti:
-Oy oranı yüzde 1 seviyesinde olan bir partinin adayı olarak seçime girdim ve yüzde 20 oy aldım!...

Yıldırım bu sözleri söylediğinde, alandaki yüzlerce vatandaş birbirine baktı. “Neler konuşuyor bu adam, burası bunlardan söz etmenin yeri mi?” der gibiydiler.

Kürsüdeki Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin de aynı şaşkınlık içindeydiler.
Ak Parti’nin diğer yöneticileri “Yaralıdır, bırakın konuşup gitsin” dediler ve İsa Yıldırım’a bir plaket takdim ederek uğurladılar...

Oturup dakikalarca düşündük. Görevde bulunduğu 5 yıllık süre içinde hep “Beeen...Beeen... Beeen” diyen bu arkadaşımız, siyasi nezaket ölçülerinin esas alınması gereken bir devir teslim töreninde, Ak Partililerin huzurunda, Büyük Birlik Partisi’nin oylarını yüzde 1’den yüzde 20’lere taşımakla övünüyor.

Arkadaşım, senin Büyük Birlik Partisi’nin oylarını yüzde bilmem kaçtan, yüzde bilmem kaça yükseltmiş olmandan Ak Parti’lilere ne? Seçim yarışında sana nal toplattıran Halil Şahin’e neyin havasını atıyorsun?
Soruyorum... O alanda töreni izleyen yüzlerce vatandaşa ve siyasetçilere sesleniyorum.
Böyle bir konuşmanın yeri miydi, sırası mıydı? Buna ‘çiğlik’ denmez de ne denir?
Sen kalk İmparator Sezar tavrıyla senelerce bu ilçenin en yüksek makamında otur. ‘En büyük benim’ pozlarında beğenmediğin memurunu çöplüğe tayin et, en sonunda gidişine saniyeler kala yine ‘Ben, ben, ben’ diyerek egonu tatmin etmeye çalış.
Arkadaş, sen git de bu konuşmaları Büyük Birlik Partisi’nde yap. “Sizin yüzde 1 olan oy oranınızı Aksu’da yüzde 20’ye çıkardım” de bakalım!
Diyebiliyor musun, o zaman görelim...
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEYSE 2014-04-09 11:13:54

bbp ve isa yildirim olmasaydi akp neolurdu*****

Avatar
doğrucu 2014-04-10 20:26:56

bu millet yalana dolana doydu isa nın süslü laflarına prim vermedi gözü arkada kalmasın adam gibi adam halil şahin başkan oldu