Kepez'de Ramazan akşamları

KEPEZ Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını birbirinden özel etkinlik ve iftar programları ile geçiriyor.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 09:00
Kepez'de Ramazan akşamları
 

 

 Kepez'de yer alan 66 mahallede gerçekleşecek iftar programları ilk olarak Şafak ve Ahatlı mahallelerinde başladı. Ramazan ayı boyunca Kepez'in tüm mahallelerini gezecek iftar programları her gün en az iki ayrı mahallede gerçekleştiriliyor. Başkan Tütüncü, ekibi ile birlikte tüm mahalle iftarlarına katılarak Ramazan sevincini vatandaşlarla paylaşıyor.



İftar programlarını yanı sıra, her gün ilçenin başka bir camisinde şerbet ikramı yapılıyor. Kepez Belediyesi tarafından kış aylarında sıcak çorba dağıtılan ikram çeşmelerinden Ramazan ayında ise şerbet akıyor. Teravih namazı çıkışlarında kurulan ikram çeşmelerinden Ramazan şerbetini Başkan Tütüncü vatandaşlara kendi eliyle doldurarak ikram ediyor.



Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri takvimi ilk günde Hacivat Karagöz gösterisinin ardından Mehteran Takımı ile başladı. Osmanlı'nın efsanevi marşlarının yankılandığı şenlik alanında ardan ışıklı dans gösterisi ve semazenler yer aldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden ilk gün etkinlikleri Kepezli vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Son Güncelleme: 29.05.2017 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.