Genç futbolculardan anlamlı fotoğraf

U21 Ligi'nde Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'u 5-2 yendiği karşılaşma sonrası iki takımın genç futbolcuları, sahadaki polislerle fotoğraf çektirerek, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan meslektaşları için başsağlığı diledi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:31
Genç futbolculardan anlamlı fotoğraf
U21 Ligi'nde 14'üncü haftanın son maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe, Hasan Subaşı Tesisleri'nde karşılaştı. Fenerbahçe, Antalyaspor'u 5-2 yendi. Sakat ve cezalı futbolcularından dolayı sürekli forma giyen 5 oyuncusundan yoksun maça çıkan Antalyaspor, bu sezon ligde sahasındaki ilk mağlubiyetini aldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası iki takımın genç futbolcuları saha kenarında güvenlik amacıyla görevli polislere, İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan meslektaşları için başsağlığı diledi. Genç futbolcular, çevik kuvvet polisiyle fotoğraf çektirdi.
 

Son Güncelleme: 12.12.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.