Özen, Sit alanı daraltılmalıdır

Barbaros Mahallesi'nde konuşan MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, bölgedeki 'Sit Alanı'nın daraltılması gerektiğine dikkat çekti

24 Mart 2014 Pazartesi 14:30
Özen, Sit alanı daraltılmalıdır
MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu çerçevede Barbaros Mahallesi sakinleriyle toplantı yapan Özen, önemli açıklamalarda bulundu. Bölgedeki 'Sit alanı' sıkıntısına değinen Özen, “Bu Sit alanının artık daraltılması gerekiyor. Sit alanı olduğu için insanlar tapulu arsasına ağaç bile dikemiyor, diksede yargılanıyor. Bu sorunun da artık çözülme zamanı geldi. Bu konuda şimdiye kadar Aksu'yu yönetenlerin hiçbir çalışma yapmadıklarını görüyoruz. Ama biz bu Sit alanının daraltılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Eğer sizlerle birlik olur, birlikte hareket edersek de bunu başaracağımızdan eminim” dedi.

Mülkiyet sorununa değindi
Bölgedeki mülkiyet sorununa da dikkat çeken Özen, şunları söyledi: “Bakın burada bir çalışma yapılmış ve zemin artı iki uygulaması getirilmiş. Bu zemin artı iki, sizin ve ilçemizin önünüzü tıkar. Arsalarımıza değer kaybettirir. Onun için en az zemin artı üç, dört olmalıdır. Bunu yapmak içinde imar revizyonu gerekiyor. Eğer sizler teveccüh gösterir, Allah'ta bize bu görevi nasip ederse, bu imar revizyonu için 30 Mart'tan sonra çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacağız. Hiç endişe etmeyin ve içiniz rahat olsun. Ben de bir Aksulu olarak sizlerin elinde büyüdüm, ekmeğinizi yedim, suyunuzu içtim. Şimdi de sizlerin hakkını korumak için gece gündüz demeden mücadele etmek amacıyla bu yola çıktım ve desteklerinizi benden esirgememenizi bekliyorum.”

Son Güncelleme: 24.03.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.