Hemen başlığa bakıp ta bu Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olarak algılamayın.

Bu Erdoğan, İlçemize yeni atanan Kaymakam Sayın Süleyman Erdoğan’dan başkası değil. 

Soyadı benzerliğinden dolayı yurt dışı ziyaretlerinde, oradaki kişiler tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir akrabalık bağının olup olmadığı sorgulandığından dolayı bizde esinlenerek böyle bir başlık attık.  

***

Bilindiği üzere 2 yıl önce kentimize kaymakam olarak atanan Veysel Özgür, 28 Haziran’da resmi gazetede yayınlanan kararname sonucu bir nevi kızağa çekilerek Vali Yardımcısı olarak Mersin’e atandı.

Yerine İstanbul’un Beykoz İlçesi’nde Kaymakam olan Sayın Süleyman Erdoğan atandı.

Bizde Güneyhaberci Aksu Gazetesi olarak kendilerine “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulunduk.  

Erdoğan’a bir taraftan yeni görevinde başarılar diledik, bir taraftan da yaşadığımız kenti konuştuk, konuştukça da bir çok payda da birleştik. Derken Kaymakam Sayın Erdoğan’ın farklı bir özelliği ortaya çıktı. O özelliği de yazar oluşu.

 “Bir İnsan Hakları Sorunu Olarak Gıda Güvenliği” adlı kitabını yazarı olan Sayın Erdoğan aynı zamanda kitabını bize hediye etti.

4 ayrı bölümden oluşan kitapta, İnsan hakları ihlalleri ve korunması yolları, İnsan hakları sorunu olarak gıda hakkı ve gıda güvenliği, AB sürecindeki ülkemizde gıda güvenliği ve insan hakları ihlalleri boyutlu gıda güvenliği sorunu başlıkları yer almakta..

Daha önce görev yaptığı bir ilçede çömlek imalatını denetlerken yapılan çömleklerde fazlaca çinko çıkması üzerine gıda güvenliğini incelemeye başlamış buna ‘gıda terörü’ diyen Erdoğan bir nebzede olsa vatandaşları bilgilendirmek ve önüne geçmek amacı ile bu konuyu kaleme almış. Sonrası keyifle okuyacağınız ve dolu dolu bilgileneceğiniz bir eser ortaya çıkmış.

Ayrıca Kaymakam Süleyman Erdoğan, ‘Gıda Güvenliği’ isimli kitabını rastgele çıkarmadığını ve görev yaptığı tüm şehirlerde gıda terörünün önüne geçmek için çaba sarf ettiğini belirtiyor.

Umarız bu azim ve bu düşünce güzel Aksumuza da bir ışık olur. En azında Tarım’ın başkenti konumundaki ilçemizin,  Tarım İlçe müdürlüğü yetkililerine de örnek teşkil eder. 

Bu vesileyle Güneyhaberci Aksu Gazetesi ailesi olarak Sayın Erdoğan’a bir kez daha hoş geldiniz diyoruz…   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.