Zeytinyağında kalitenin adı: ANTBİRLİK

Antbirlik’te yaşanan yönetim değişikliği sonrası hedefler büyüdü. 'Bahçelerimizden sofralarınıza, tarihten gelen lezzet' sloganı ve 0.5 asit oranına sahip zeytinyağı ile piyasaya çıktı. Antalya’da birçok marketin rafında yerini alan Antbirlik Zeytinyağı, kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılmayı hedefliyor.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 14:42
Zeytinyağında kalitenin adı: ANTBİRLİK

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Antbirlik), marka olma yolunda ilk adımını attı. 'Bahçelerimizden sofralarınıza, tarihten gelen lezzet' sloganı ve 0.5 asit oranına sahip zeytinyağı ile piyasalara çıkan Antbirlik, raflarda yerini aldı. Yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Antbirlik Genel Müdürü Hasan Yıldız, bu yıl ilk kez raflarda yerini alan Antbirlik Zeytinyağının yoğun talep aldığını ifade etti.

Kısa sürede ellerindeki stokların tükendiğinin altını çizen Yıldız,  ”Antbirlik, zeytinyağı ile damak tadı, aroması ve kalitesiyle iddiasını ortaya koydu” dedi.  Yıldız, Hedeflerinin Antbirlik Genel Müdürlüğü'nün bulunduğu sahada yer alan, yaklaşık 100 dönüm zeytin arazisinde doğal ortamda yetiştirilen zeytinlerden elde edilen ve toplandığı gün sıkımı gerçekleştiren zeytinyağını ülke çapına yaymak olduğuna vurgu yaptı.

Akdeniz yemeklerine en uygun tat olan zeytinyağının aynı zamanda salata ve soğuk yemekler içinde ideal bir ürün olduğunu ifade eden Antbirlik Genel Müdürü Hasan Yıldız, “Bizim için altın kural kalite. Kaliteden asla ödün veremeyiz. Zeytinyağı ürünümüze yaptırdığımız laboratuvar analiz sonuçlarına baktığımızda kalitemizi tescillemiş olduk” dedi. Zeytinyağı tesisleri ve zeytin bahçelerinin kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Yıldız, “Önümüzdeki sezon çiftçilerimizin ürünlerini de alıp piyasaya Antbirlik markasıyla süreceğiz. Çiftçilerimizde kazanacak, bizde kazanacağız. Tek hedefimiz Antalya zeytinyağlarının kalitesiyle Türkiye'de ki raflarda yerini alması” diye konuştu.

Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetiminin marka ve zeytinyağı projesinde büyük destek sağlayarak yollarını açtığını aktaran Yıldız, “Başkanımız ve yönetimimiz bize sonsuz destek veriyor. Bizde Antbirlik'in geleceğini garanti altına alacak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Zeytinyağı marka olarak ilk adımımız. Başka sektörler içinde önemli çalışmalarımız var” diye iddialı konuştu. Gelişen ülkelere bakıldığında tarımın o ülkelerin kalkınmasında lokomotif görevi üstlendiği, buralarda ki kooperatif ve tarım birliklerinin çiftçinin ürünlerini dünya pazarında tüketiciye ulaştırdığını aktaran Yıldız, “Bizde üreticimiz, kooperatiflerimiz ile el ele verip, başarıya odaklandık. Devletimizden aldığımız övgü ve destekle kısa sürede amacımıza ulaşacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.