Demre'ye ikinci 5 yıldızlı otel

Antalya'nın Demre İlçesi'nde Sufat Plajı'na yapılacak ikinci 5 yıldızlı otelin inşaatına başlandı.

12 Kasım 2014 Çarşamba 12:04
Demre'ye ikinci 5 yıldızlı otel
Geçen Mayıs ayında Sülüklü Plajı'nda hizmete giren 5 yıldızlı otelin ardından, Demre'deki ikinci 5 yıldızlı otelin Sufat Plajı'nda yapımına başlandı. Otel, 65 bin metrekarelik alana yapılacak, ana bina ise 6 bin 500 metrekareye inşa edilecek. 4 katlı otelin toplam 30 bin metrekarelik kullanım alanı olacak. 275 odalı ve 550 yataklı otelde, toplantı ve konferans salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları, SPA merkezi, tenis kortları, aquapark, yürüyüş yolları ve gezinti alanları yer alacak.

Otelin 2 yıl içinde tamamlanmasının planlandığı belirten Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Levent Oktay, "Demre'ye yapılacak olan ikinci 5 yıldızlı otel, turizme yeni bir soluk ve hareket getirecek. Artık Demre'de turizm, günübirlik olmaktan çıkacak" dedi.
 

Son Güncelleme: 12.11.2014 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.