23 yıl sonra bebek sevinci

Yılmaz çifti, 23 yıldan bu yana hasretini çektikleri bebeklerinin dünyaya gelmesiyle yeniden yaşama bağlandı.

17 Mart 2015 Salı 11:12
23 yıl sonra bebek sevinci
Kumluca İlçesi'nde 15 gün önce evleri yanan Adem ve Ayşe Yılmaz çifti, 1 hafta sonra 23 yıldan bu yana hasretini çektikleri bebeklerinin dünyaya gelmesiyle yeniden yaşama bağlandı.

Finike'ye bağlı Yazır Mahallesi'nde tarım ve hayvancılıkla uğraşan 47 yaşındaki Adem Yılmaz, 23 yıl önce 41 yaşındaki Ayşe Yılmaz ile evlendi. Bu sürede bebek hasretiyle yanan çift, mutlu haberle çok sevindi. Bebeklerinin dünyaya geleceği günü bekleyen çiftin oturduğu ev, 15 gün önce çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Finike'den Kumluca'nın Mavikent Mahallesi'ne taşınan çift kiraladıkları serada üretim yapmaya başladı.

Ayşe Yılmaz'ın geçen çarşamba Kumluca Devlet Hastanesi'nde dünyaya getirdiği ve Hasan adını verdikleri bebek, çiftin umutlarını yeşertti. Adem Yılmaz, "Yazır Mahallesi'ndeki evim yandı. Çok üzülüyorum ama yanımda 23 yıl hasretini çektiğim evladım var. Acılarımı, emeklerimin acısını çocuğumla gideriyorum. Mavikent Mahallesi'nde sera kiraladım. Seralardan kazandığım parayla çocuğumun geleceğini kurmaya çalışacağım" dedi.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.