Yeni doğan projesiyle ailelerin sevinci paylaşılıyor

Aksu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği “Yeni Doğan” projesiyle, ilçede bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor.

15 Ekim 2025 Çarşamba 17:44
Yeni doğan projesiyle ailelerin sevinci paylaşılıyor

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın eşi Emine Yıldırım, Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yürütülen proje kapsamında aileleri ziyaret ederek yeni doğan çantası hediye ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selda Yazıcı ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelerin mutluluğuna ortak olan Emine Yıldırım, bebeklerle yakından ilgilenerek, “Allah analı babalı büyütsün, çocuklarımızın ömrü uzun, bahtı güzel olsun” dileğinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Emine Yıldırım, “Hayata yeni gözlerini açan tüm bebeklerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Evlatlarımız biz ebeveynlerin en kıymetli hazinesidir. Rabbim tüm ailelerimize çocuklarını sağlıklı, hayırlı, vatana ve millete faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi nasip etsin. İlçemizde bebek sahibi olan ebeveynlerimizi ziyaret ederek onların sevincine ortak olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selda Yazıcı ise, temel prensiplerinin insan odaklı belediyecilik olduğunu vurgulayarak, “Aksu Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz ‘Yeni Doğan’ projesi ile amacımız, ilçemizde yeni bebek sahibi olan ailelerimizin yanında olmak, onların mutluluklarına ortak olmak. Bizim için önemli olan, yaşamın her anında ilçe halkımızın yanında yer almak ve ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilmektir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.10.2025 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.