Yaz spor okulu öğrencilerine sertifika

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, bilgili, girişken ve sağlıklı yeni nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 8 dalda ücretsiz açtığı yaz spor okulu tamamlandı.

11 Eylül 2013 Çarşamba 15:43
Yaz spor okulu öğrencilerine sertifika
Yüzme, futbol, basketbol, bayan voleybol, tenis, satranç, tekvando ve karate branşlarına kayıt yaptıran 2 bin 200 öğrenciden kursları tamamlayanlar törenle sertifikalarını aldı.

SPORTİF FAALİYETLER SÜRECEK
7-14 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik yaz spor okuluna devamlılık gösteren ve başarılı olan öğrenciler sertifikalarını, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek'ten aldı. Akyürek, Büyükşehir Belediyesi olarak sportif faaliyetlere devam edeceklerini söyledi. Akyürek, “Katılımlarından dolayı çocuklarımıza ve onlara destek veren ailelerine teşekkür ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 11.09.2013 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.