Vatandaş ilacın yerini iyi biliyor

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, yerel seçimin yapılacağı 30 Mart’a sayılı günler kaldığını belirterek, “Vatandaşlarımız Aksu’yu hasta yatağından kaldıracak ilacın nerede olduğunu iyi biliyor” dedi.

01 Mart 2014 Cumartesi 10:53
Vatandaş ilacın yerini iyi biliyor

AK PARTİ Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Halil Şahin, Aksu’nun yılların birikimi olan dağ gibi sorunlarından kurtulmasına sayılı günler kaldığını belirterek, “Aksulu yurttaşlarımız 30 Mart’ta sağduyu ile hareket ederek en doğru kararı vereceklerdir. Aksu’nun reçetesi belli; Yerel belediyede ve Büyükşehir’de işbaşına gelecek Ak Parti’li yönetimler iktidarın gücünü de yanlarına alarak, Aksu’ya en kısa sürede nefes aldıracak projeleri hayata geçirecektir” dedi.

Aksuluların yıllardır laf dinlediğini ifade eden Halil Şahin, şunları söyledi: “Sokakta dolaşırken herhangi bir vatandaşı çevirip sorsanız, size Aksu’da neyin eksik olduğunu, nelerin yapılması gerektiğini bir dakika içinde liste halinde sayar. Yani, Aksu’nun sorunlarının ne olduğunu herkes biliyor. Önemli olan, çözümün ve çarenin nerede olduğunu bilmektir. Biz çareyi biliyoruz ve bunu halkımıza anlatıyoruz. Aksu’nun merkezinden köylerine kadar her yerde, vatandaşlarımız bize hak veriyor. Evet diyorlar, Aksu’nun Ak Parti’li bir belediye yönetimine ihtiyacı vardır. Bırakın ihtiyaç duymayı, bir kent görünümünden çok uzakta bulunan Aksu’muzda, iktidar partisinden bir belediye yönetimi mutlaka gereklidir. Belediyenin bütçesi belli, 30-40 milyon lira. Bununla hangi temel yatırımları yapacaksınız? İşte, sadece bu açıdan bakıldığında bile Aksu’da önceliğin ne olduğunu hemen görüyoruz. Öncelik, Ak Parti’li Aksu Belediyesi’dir.”
 

Son Güncelleme: 01.03.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
pınarlı 2014-03-02 09:42:16

sayın halil bey başkanlık sizin bölgesel encümen listenizle akp nin aksu da ne hale geldiğini görüyoruz. ama iş işten gecti testiyi dolduranlar doldurdu yaşlılar ordusuyla ancak bu kadar yol alınır ne halkı ne teşkilatı hiçe saydınız halk da mahalle taoplantılarında gereken cevabı veriyor 30-45 kişi çok gülünç hale geldiniz

Avatar
HALKA YANLIŞ YAPTINIZ 2014-03-03 13:38:15

aksu dürüst siyaset istiyor artik güle güle size 2b diye halka sülük gibi emdiniz yaziklar olsun