Üst geçit müjdesi

Belediye Başkanı Halil Şahin, yaya üst geçidinin en kısa zamanda tamamlanıp, hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Üst geçidin bitmesi ile başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlar derin bir nefes alacak.

05 Ekim 2015 Pazartesi 11:49
Üst geçit müjdesi
Daha önce Aksu’da bulunan yaya üst geçidi, üst geçişli kavşak çalışmaları kapsamında kaldırılmıştı. Aksu’da en fazla ihtiyaç duyulanların başında gelen yaya üst geçidi kısa bir süre içerisinde yapılacak. Direkleri dikilmek üzere olan üs geçitte ön çalışmalar tamamlanmış durumda. Üst geçit yapılınca başta öğrenciler olmak üzere karşıdan karşıya geçmekte zorlanan vatandaşlar derin bir nefes alacak. Trafiğin işlek olmasından dolayı karşıya geçmekte zorlanan vatandaşlar üst geçit sayesinde canlarını tehlikeye atmadan geçebilecek

Kısa Süre İçinde Hazır

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin,” Yaya üst geçit çalışmamızı en kısa sürede bitirmek istiyoruz. Şuan Aksumuzun ihtiyaç duyduğu en önemli şeylerden bir tanesi yaya üst geçidi. Bunu bir an önce bitirip halkımıza karşıdan karşıya geçerken rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. Ön çalışmalarımızı tamamladık, kısa süre sonra halkın kullanımına sunacağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 05.10.2015 14:59
Anahtar Kelimeler:
Aksuüst Geçit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.