Ulaşım sorunu çözülüyor

Ukome Başkanı Pehlivan, 1 Eylül itibariyle Döşemealtı ve Kepez'e gövde hatlar konulacağını hatırlatarak, "Böylece Antalya genelindeki ulaşım sorununu yüzde 70 oranında çözmüş olacağız" dedi.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 10:00
Ulaşım sorunu çözülüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Başkanı Emin Pehlivan, kentte suni bir ulaşım sorununun ısrarla yaratılmaya çalışıldığını, zamanında işbaşına gelen belediye başkalarının göreve ulaşımla gelip, ulaşımla gittiklerini söyledi. Ulaşımın sürekli siyaset aracı olarak kullanıldığına işaret eden UKOME Başkanı Penlivan, "Antalya'da birileri ısrarla ulaşım sorununun bitmesini istemiyor. Kentte ulaşım ve trafik problemi yok, kavram karmaşası var" dedi.

RUSLAR BİLE ANTALYA HATLARINI BİLİYOR
Rusya'dan Antalya'ya tatile gelen turistlerin bile kentteki hat numaralarını bildiğini belirten Pehlivan, "Bayramda Moskova'da genç itfaiyecilerin olimpiyat oyunlarını izledim. Oradaki itfaiyeci dostlarım, bu yıl yine Antalya'ya tatile geleceklerini söylediler. Onlara jest olsun diye havalimanından aldırabileceğimi söyledim. Aldığım cevap karşısında şaşırdım. Çünkü bana gerek olmadığını, 600 numaralı otobüse bindiklerinde şehir merkezine gidebileceklerini, hatta 07 plakalı araçla da çarşıya inebileceklerini söylediler. Bizim Antalya'da, hala evinin önünden geçen hattı bilmeyenler var" diye konuştu.

DHA UKOMENİN KALBİNE GİRDİ
UKOME'nin kalbi olarak bilinen İletişim ve İzleme Bürosu'nun kapılarını DHA muhabirine açan Emin Pehlivan, buradan kentteki halk otobüslerinin şoförlerini canlı olarak izlediklerini, ayrıca gelen şikayetleri de anında değerlendirdiklerini anlattı. Göreve geldiklerinde günde 3 bin civarında şikayet telefonları aldıklarını, bu rakamın şimdi 300 bile olmadığını ifade eden Pehlivanlar, artık hat şikayeti değil sadece şoför şikayeti aldıklarına dikkat çekti.

1 Eylül itibariyle Döşemealtı ve Kepez ilçelerine gövde hatları koyacaklarını da hatırlatan Emin Pehlivanlar, "Böylece Antalya'nın genelindeki ulaşım sorunun yüzde 70 oranında çözmüş olacağız. Aynı zamanda da Kepez ve Döşemealtı'nda yaşanan ulaşım sorunun da halletmiş olacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 24.08.2013 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.