Tütüncü’nün çok özel konukları

Tütüncü’nün çok özel konukları Başkan Hakan Tütüncü döneminde başlatılan Kepezli öğrencilerin belediyede misafir edilmesi çalışmasının bu yıl ki ilk konuğu, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu oldu. Tütüncü, öğrencilere bilim merkezi ve İngilizce kursu müjdesi verdi.

11 Aralık 2015 Cuma 11:55
Tütüncü’nün çok özel konukları


Kepez Belediyesi’nin, her yıl gerçekleştirdiği ilçedeki ortaokulların belediyede misafir edilmesi eğitim çalışmasının yeni dönemi başladı. Çalışma ile Kepezli öğrencilerin, yaşadıkları şehrin belediyesini tanımaları, belediye başkanı ile sohbet etmeleri ve özgüvenlerinin gelişmesi amaçlanıyor. Öğrencilerin, kendilerini değerli hissettikleri eğitim çalışması kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’nun 50 kadar öğrenci, idarecileri ve öğretmenleriyle belediyede misafir edildi.

Başkanla sohbet Öğrenciler, Halkla İlişkiler personeli rehberliğinde müdürlükleri, evlendirme salonunu, başkanlık makamını gezerek, belediyenin idari çalışmalarını yerinde gördüler. Öğrenciler, daha sonra meclis salonunda bir araya geldikleri Başkan Tütüncü ile sohbet ettiler. “Belediye mevzuatı” hakkında öğrencileri bilgilendiren Tütüncü, “Her yıl belediye binamızda, onlarca okuldan binlerce öğrencimizi, öğretmenleri ile birlikte misafir ediyoruz. Öğrencilerimiz hem belediyenin hizmetlerini yapan birimleri görüyorlar hem de belediye başkanı ile güzel bir sohbeti paylaşıyorlar.” dedi.

Bilim merkezi ve İngilizce kursu müjdesi Öğrencilere bilim merkezi müjdesi de veren Tütüncü, “Bundan 2,5 ay önce TÜBİTAK ile Kepez’e, Akdeniz bölgesinin ilk bilim merkezinin kurulması için protokol imzaladık. Öğrencilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızın bilimle bir araya gelebileceği, deneylerini, atölye çalışmalarını yapabilecekleri güzel bir bilim merkezini en kısa zamanda ilçemize kazandıracağız.” açıklamasını yaptı.


Başkan Hakan Tütüncü, çocuklara, “İngilizce kursu” açacaklarını da müjdeleyerek, “Öğrencilerimizin, çok daha iyi İngilizce öğrenmesi için yeni bir proje başlatıyoruz. ‘Kepez’de İngilizce öğrenmeyen kalmasın, Kepez, İngilizce öğreniyor.’ sloganıyla öğrencilerimizin daha nitelikli İngilizce konuşmaları için farklı bir çalışmayı gerçekleştireceğiz.” Tütüncü, konuşmasının sonunda öğrencilere, büyük hayalleler kurmalarını, çok çalışmalarını ve kitap okumalarını tavsiye etti.

Kitap ve bilet hediye etti Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerinin, şiir okuması isteğini yerine getiren Tütüncü, ziyaret anısına öğrencilerle fotoğraf çekildi. Başkan Tütüncü, öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu’nun “Öğretmenin Not Defteri” adlı kitabı ile

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun, “Kepezli Kaplumbağa Silva” adlı çocuk oyunun biletini, Kepez Belediyespor Kulübü’nün basketbol, futbol ve voleybol branşlarının hafta sonu kendi sahasında oynayacağı maçların biletlerini hediye etti. 


Son Güncelleme: 11.12.2015 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.