Tütüncü Tefennililerle

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Tefennililerin düzenlediği dayanışma kahvaltısına katıldı.

14 Aralık 2013 Cumartesi 14:57
Tütüncü Tefennililerle
Antalya’da ikamet eden Tefennililerin düzenlediği dayanışma kahvaltısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada, “Hemşerilerin birbirleri ile birlik içerisinde olması çok önemlidir. Beni de bir fahri hemşeriniz olarak kabul edin.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’da yaşayan Tefennililerin Öğretmen Evi’nde düzenlediği dayanışma kahvaltısına katıldı.



Antalya Öğretmen Evi’nde düzenlenen ve çok sayıda Tefennili vatandaşın yer aldığı dayanışma kahvaltısına, ressam Ahmet Korkmaz’ın davetlisi olarak katılan Başkan Tütüncü, yaptığı konuşmada, Korkuteli ilçesinde, “Tefenni’den üflesen duyulur!” diye bir söz olduğunu ifade ederek, “Aynı toprağın ve aynı bölgenin insanı sayılırız. Her zaman kendimi Tefennililerle hemşeri olarak görmüşümdür. Burada kendi toprağımızın sıcaklığını görüyorum. Her zaman sizlere kapımız ve gönlümüz açık. Biriz, beraberiz ve birlikteyiz.” dedi.

Başkan Tütüncü konuşmasının ardından, tertip komitesi adına, kahvaltının düzenlenmesine yardımcı olan Süleyman Acar’a şilt takdim edip, günün anısına Tefennililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 14.12.2013 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.