Tütüncü eğitim sezonunu müjdelerle açtı

Yeni eğitim- öğretim sezonu açılışında eğitime yeni katkılar sunacağını duyuran Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, törenin yapıldığı okula konferans salonu sözü verdi.

28 Eylül 2015 Pazartesi 16:07
Tütüncü eğitim sezonunu müjdelerle açtı

Kepez’de yeni eğitim-öğretim sezonunun açılış töreninde okulların fiziki altyapısını iyileştirmeye devam edeceklerini açıklayan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, törenin yapıldığı Prof. İhsan Koz İlkokulu’na konferans salonu sözü verdi. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Murat Mimaroğlu, çok sayıda veli ile öğrencilerin katıldığı tören, Barış Mahallesindeki Prof. İhsan Koz İlkokulu ve Ortaokulu’nda yapıldı.

Çocuklar etrafını sardı


Halk oyunları gösterisi, çocukların şiir okumasının ardından, Başkan Tütüncü konuştu. Çok sevdikleri Tütüncü’nün etrafını saran çocuklar, cep telefonlarıyla bu anı ölümsüzleştirme yarışına girdi. Konuşmasının ardından yenileme sözünü verdiği konferans salonunu gezen Tütüncü, sonrasında bir sınıfa girdi. Burada çocuklarla sohbet eden Tütüncü, öğretmenlerle sohbetinin ardından programını sonlandırdı.














Fiziki iyileşme sağlıyoruz

Kepez’deki son 7 yılda gerçekleşen değişimin en fazla eğitim alanında kendini gösterdiğini vurgulayan Tütüncü, belediye başkanı ile çalışma arkadaşları olarak öğrencilerin daha iyi eğitim şartlarına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Bundan 5 yıl öncesine kadar ne Barış Mahallesinin, ne de okulun bu durumda olmadığını hatırlatan Tütüncü, “Her yıl eğitim hizmetlerimizi geliştirdiğimiz gibi, okulların fiziksel imkanlarını da geliştiriyoruz. Okulumuzun dış cephesi, pencereleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Okul bahçesinin düzenlenmesini Kepez Belediyesi tarafından yapıldı. Yeni bir müjde olarak da, okulun istediği en önemli gereklerden biri olan konferans salonunun yapılmasını üstleniyoruz. En kısa zamanda işe koyularak, eğitim sezonunun ilk yarısı bitmeden konferans salonunuzu hizmete açacağız.” diye müjde verdi.

Sürekli istişare ediyoruz

Eğitime yapılan yatırımı geleceğe yatırım olarak gördüklerinin altını çizen Tütüncü, kimi zaman anaokulunda, kimi zamanda da liselerdeki tüm öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiğini söyledi. Okul yönetimleriyle yaptıkları toplantılar, belediyeyi ziyaret eden okul aile birlikleri aracılığıyla eğitim taleplerini yerine getirmeye gayret ettiklerini belirten Tütüncü, “Sizlerin ciğerpareleri olan yavrularınız, bizim de ciğerparelerimiz. En iyi şartlarda eğitim görsünler isteriz. Kendi gençliğimizde çocukluğumuzda edinemediğimiz imkanları, yavrularımız elde etsin istiyoruz.” dedi. 

Son Güncelleme: 28.09.2015 17:06
Anahtar Kelimeler:
Hakan Tütüncü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.