Sıradan belediyecilik anlayışını değiştirdik

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, bölgeye hitap eden projeler ürettiklerini belirterek, uyguladıkları proje ve tamamlanan eserler ile sıradan belediyecilik anlayışını değişirdiklerini belirtti.

12 Eylül 2013 Perşembe 16:00
Sıradan belediyecilik anlayışını değiştirdik
Döşemealtında her alanda çok yönlü bir hizmet programı uygulayarak ilçede alt yapıdan üst yapıya, eğitimden, kültüre, spordan, toplu konuta kadar Akdeniz ve Türkiye ölçekli projelere imza attıklarını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, yatırımların ve hizmetlerin modern ve çağdaş hamleler adına bölgeye büyük yansımaları olduğunu söyledi.

Başkan Tursun, “Döşemealtı Belediyesi olarak rutin belediyecilik anlayışını değiştirdik. 21. yüzyıl belediyeciliği artık yol, kaldırım yapmak demek değildir. Halkımızın sosyal, ekonomik, kültürel açıdan refahını ve yaşam konforunu artırıcı hizmetler yapıyoruz. İnsanların, vizyonlarını, isteklerini, beklentileri yükselttik. Her kesimi kucaklayan projelerimizle Antalya da örnek ve öncü belediye olduk. Artık diğer belediyeler de bizi örnek alıyor” dedi.

Döşemealtı gibi belediye yok

Döşemealtının bölgenin en hızlı gelişen ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Tursun, “Uluslar arası Antalya Üniversitesi gibi bir eğitim yuvasını kazandıran, milyonlarca dolarlık hizmet yatırımlarının altına imza atan, eğitim, ticaret gibi milyonlarca liralık yatırımın önünü açan ve UMEM gibi çok özel bir ortak projenin protokol anlaşmasını yaparak iş arayanlara iş imkanı sağlayan öncü bir belediyeyiz. Çünkü biz sıradan belediyecilik yapmıyoruz” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 12.09.2013 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.