Sinan Yılmaz Kepezlilerle

Oyun havaları ve kolbastı şarkılarıyla ünlenen Sinan Yılmaz, 11 Temmuz’da Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında konser verecek.

10 Temmuz 2015 Cuma 10:00
Sinan Yılmaz Kepezlilerle
Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri’nin ünlü konuklarından Sinan Yılmaz, 11 Temmuz’da konser veriyor. Belediyenin gelenekselleştirdiği etkinliklere katılım ücretsiz olacak. Hasan Doğan Stadı yanındaki alanda düzenlenen etkinliklerde, oyun havaları ve kolbastı şarkılarıyla ününe ün katan Sinan Yılmaz saat 22.00’de sahneye çıkacak. Sahnede kendisine dansçıların da eşlik ettiği ekibiyle şarkılarını söyleyen tanınmış şarkıcı, hafızalarda yer bırakacak.

Sinan Yılmaz, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı dizi filmden esinlenerek bestelediği ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ adlı şarkısına Kumluca’da klip çekmişti.

Etkinliklerin Hacivat- Karagöz gösterisiyle başlayacağı alanda, her yaştan ve kesimden Antalyalıya hitap eden program hazırlandı. Ünlü şarkıcıların yanı sıra yerel müzik ve dans gruplarının da sahne alacağı etkinliklerde, hemşeri buluşmaları, şiir dinletileri, geleneksel gösteri sanatları, dini sohbetler ve orta oyunlar Antalyalılarla buluşacak. 

Son Güncelleme: 10.07.2015 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derya güzeller 2015-11-15 20:13:25

Sinan bey Adamín dibisin