Sevgi kumbarası destek bekliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere ikinci el oyuncak, kitap gibi malzemelerin toplanacağı 'Sevgi Kumbarası'nı Işıklar Caddesi'nde hayata geçirdi. Kumbara Antalyalıların katkısını bekliyor.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:01
Sevgi kumbarası destek bekliyor
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın belediye hizmet binası önündeki ATM cihazlarının yanına kurulan 'Sevgi Kumbarası', evlerde kullanılmayan kitap ve oyuncakların toplanma merkezi olacak. Antalyalı yardımseverlerin desteği ile dolacak kumbara, ihtiyaç sahibi birçok çocuğun yüzünü güldürecek. Kumbarada toplanan kitap ve oyuncaklar, Büyükşehir Belediyesi yetkililerince ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

ÇOCUKLAR GÜLECEK
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Antalyalıları 'Sevgi Kumbarası'na destek olmaya davet etti. Kullanılmayan ikinci el kitap ve oyuncakların ihtiyaç sahiplerinde yeniden hayat bulacağını belirten yetkililer, "Antalyalı yardımseverleri birçok çocuğun yüzünü güldürecek bu projeye destek olmaya davet ediyoruz. Kumbaraya destek olmak isteyen vatandaşlarımız, kitap ya da oyuncakları sevgi kumbarasının içine bırakabilir" dedi. Yetkililer, bu kumbaraların sayılarının artarak kentin işlek caddelerine yerleştirileceğini söyledi. 

Son Güncelleme: 21.08.2013 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.