Semt pazarlarına sıkı denetim

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarında ve telefon satan işyerlerindeki denetimlerini artırdı.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 10:01
Semt pazarlarına sıkı denetim
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nin başlattığı 'güven timleri' uygulaması, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor. Semt pazarlarının bulunduğu Cumhuriyet, Şirinyalı, Yüksekalan, Etiler, Varlık ve Bayındır mahallelerinde tebdili kıyafetle görev yapan polis kapkaç, tırnakçılık, yankesicilik ve tantanacılık gibi suçlara anında müdahale ediyor. Resmi araçla semt pazarının bulunduğu mahallede devriye görevi yapan ekipler, evlerden hırsızlık olaylarına karşı da önlem alıyor.

ESNAFLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ
Öte yandan cep telefonu satan işyerlerinin yoğun olduğu Yener Ulusoy Bulvarı'ndaki esnafla birebir görüşen polis çalıntı cep telefonu, laptop ve fotoğraf makinesi gibi elektronik eşyaların satışı konusunda bilgi alışverişinde bulunuyor. Esnafa ürün satmak isteyen şüpheli kişileri inceleyen ekipler, ev ve işyerlerinden gerçekleştirilen hırsızlık olaylarını büyük ölçüde aydınlatıyor. 

Son Güncelleme: 24.08.2013 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.