Ramazanda Zabıtadan Sıkı Denetim

Kemer Zabıta’dan Çamyuva Mahallesinde gıda üretim yerlerine sıkı denetim

02 Temmuz 2015 Perşembe 11:39
Ramazanda Zabıtadan Sıkı Denetim
Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet CAN, belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Çamyuva Mahallesinde muhtelif noktalarında bulunan unlu mamuller üreten fırınları ve tatlı üretim yerlerini denetledi.

Turizm sezonunun açılması ve Ramazan ayı sebebiyle gıda işyerleri sıkı bir şekilde denetlenmeye devam ediliyor. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve zabıta ekipleri, Çamyuva Mahallesinde faaliyet gösteren tüm fırınlarının temizlik kurallarına ve çıkan ekmeklerin gramajlarını kontrol etti. Aynı zamanda fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirdi Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can; "Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Halkımızın talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Zabıta ekiplerimiz sağlıklı ortamlara sahip ve standartlara uygun işletmelere teşekkür ederek denetimlerini aralıksız sürdüreceklerdir." dedi
 

Son Güncelleme: 02.07.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.