Pınarlı’ya müjde

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, iftar programında müjde verdi. Pınarlı bölgesinin tapu sorununun çözüldüğünün altını çizen Şahin, “Tapuları vermeye başladık. Komisyonumuz rayiç bedeli dönüm başına 80 bin TL olarak belirledi. Eğer peşin ödeme yaparsanız bu rakam 64 bin TL’ye düşüyor” dedi.

11 Nisan 2023 Salı 12:13
Pınarlı’ya müjde

Tapular veriliyor

Aksu’nun, yılların kangreni haline gelen sorunlarından bir daha çözüldü. Yoğun bir Ankara trafiği sonrası çözülen Pınarlı bölgesinin mülkiyet sorunu, beraberinde bölge halkına tapularını kazandırdı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaklaşık olarak 18 bin kişinin katıldığı iftar programında tapularla ilgili belirlenen rayiç bedelleri açıkladı. Göreve geldikleri günden beri halkın menfaatleri doğrultusunda çalışmalar sergilediklerini dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Bölgemizin kangreni olan yaraları, yoğun ve yorucu bir çalışma sonucu sırayla çözdük. Önce Atatürk Mahallesi, sonra Çalkaya sorunu ve şimdi ise Pınarlı’nın tapu sorununu çözdük. Ve tapuları vermeye başladık” dedi.

Vatandaşımız zorda kalmadı

Sorunun çözümü için sık sık Ankara’da merkezi hükümetin kapılarını çaldığını dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Bu görüşmelerimizde, AK Parti İl Başkanımız, milletvekillerimiz, bakanlarımız, ilçe teşkilatımız ile belediyemizin teknik personelleri yer aldı. Bu çalışmaların her biri Cumhurbaşkanı Erdoğan bilgilendirildi. Yorucu oldu, ama sonu iyi oldu. Ve gelinen süreçte Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Erdoğan’ın onayıyla tapu verme aşaması gerçekleşti. Bizlerde belediye bünyemizde kurduğumuz bir komisyonla tapularla ilgili bir rayiç bedel belirledik. Belirlediğimiz bedel vatandaşımızı sora sokmayacak ve Allah razı olsun, dedirtecek cinsten. Bu bedel ise dönüm başına 80 bin TL. Peşin ödemelerdeyse 64 bin TL” dedi.   

Son Güncelleme: 11.04.2023 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.