Özen'den salça fabrikası sözü

MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, göreve gelmeleri durumunda ilçeye 'salça fabrikası' kuracaklarına dair söz verdi

01 Mart 2014 Cumartesi 10:59
Özen'den salça fabrikası sözü

Yeşilkaraman Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, büyük bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşlara göreve gelmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatan Özen, “İlçemizin genelinde halkımız geçimini çiftçilik yaparak sağlıyor. Ancak çiftçimizin hali ortadadır. Ürünlerimiz para etmiyor, girdiler ise sürekli artıyor. Biz sizlerin daha iyi bir duruma gelebilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeşilkaraman ve Karaöz'de dahil olmak üzere bu bölgelerimizde ağırlıklı olarak narenciye ve nar üretimi yapılıyor. Onun için burada soğuk hava depoları kuracağız. Bunun yanı sıra ilçemize bir de salça fabrikası yapacağız. Böylelikle çiftçimizin, üreticimizin daha fazla kazanç elde etmesini sağlayacağız” dedi.

MHP ile kazanan çiftçi olacak
Özen, “Duyuyoruz ki, salçacılar yine halde geziyormuş ve domatesin kasası 1 liraya kadar düşmüş. Ama gidin İstanbul'a, kilosu 8 lira. İşte burada bir yanlışlık var. Tırnaklarıyla ekip biçen benim çiftçim para kazanamaz, hali perişan iken arada kimler götürüyor bu parayı. Yok arkadaş. Biz çiftçimizi bu açık gözlere yem etmeyeceğiz. Eğer burada biri kazanacaksa, o da benim Aksulu eli nasırlı, ayağı çatlak çiftçim olmalıdır. Siz bize destek verin, bizi göreve getirin, Allah'ın izniyle soğuk hava depolarımızı da yapacağız, salça fabrikamızı da kuracağız. O zaman görecem ben o fırsat düşkünü salçacıları. Size söz veriyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) iktidarında her zaman kazanan Aksulu çiftçimiz olacaktır” diye konuştu.

Her mahalleye eşit hizmet

Yeni çıkan yasa ile Aksu'da bulunan köylerin mahalleye dönüştüğüne de değinen MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Özen, şunları söyledi: “Biliyoruz ki, yol ve asfalt başta olmak üzere mahalleye dönüşen köylerimizin pek çok sorunu var. Ancak içiniz rahat olsun. Her mahallemize eşit hizmet ve eşit yatırım yapılacak. Bizim inancımız da haksızlığa asla yer olmadığı gibi, tahamülümüzde yok. Biz, başkalarına benzemeyiz. Biz, birilerinin değil, halkın adamıyız. Halkımızla iç içe, sırt sırta oluruz, gücümüzü de halktan alırız. Halkımızla aramızda da hiçbir engel olmaz, olamazda. Şundan emin olun ki, hiçbir zaman ulaşılamayan bir başkan olmayacağım. Acı gününde de mutlu gününde de hep halkımın yanında olacağım.”
 

Son Güncelleme: 01.03.2014 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.